79.2% מהציבור חושבים או בטוחים שלממשלה אין תוכנית פעולה ברורה באשר ליום שלאחר סיום הלחימה ברצועת עזה – כך נמצא בסקר שפרסם היום (שלישי) המכון הישראלי לדמוקרטיה. 40.1% מתוכם בטוחים שלממשלה אין תוכנית, ו-39.1% חושבים שאין לה תוכנית. 11.2% מהנשאלים חושבים שלממשלה ישנה תוכנית ו-4.8% בטוחים שישנה. 4.9% מהמשיבים אמרו שאינם יודעים.
55% מהנסקרים סבורים שטיפול הממשלה במלחמה ברצועה גרוע או די גרוע, בעוד 23.2% מחזיקים בדעה שהטיפול הממשלתי טוב או מצוין. 20.7% מהמרואיינים העניקו לטיפול הממשלתי ציון בינוני. 1.1 מבין הנשאלים אמרו שאינם יודעים.
ביחס ללחימה בחזבאללה – 66.7% חושבים שטיפול הממשלה הינו גרוע או די גרוע, בעוד 14.2% סבורים שהטיפול טוב או מצוין. 17.2% מהמשיבים נתנו לממשלה ציון בינוני על ההתמודדות עם חזבאללה. 1.9% מהמרואיינים ענו שהם לא יודעים.
69.7% מהציבור חושבים שטיפול הממשלה בסוגיית ההסברה בחו"ל היא גרועה או די גרועה, ואילו 12.7% סבורים שהטיפול טוב או מצוין. 15.9% מהנסקרים נתנו לטיפול הממשלתי ציון בינוני. 1.7% ממשתתפי הסקר אמרו שאינם יודעים.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו