JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יאיר גולן ביקר את נתניהו שלא נפגש עם ראש עיריית קריית שמונה: "הנהגה אכזרית ומנותקת" | זמן ישראל

יאיר גולן ביקר את נתניהו שלא נפגש עם ראש עיריית קריית שמונה: "הנהגה אכזרית ומנותקת"

יושב ראש מפלגת העבודה, יאיר גולן, תקף את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, שביקר בקריית שמונה מבלי להיפגש עם ראש העירייה, אביחי שטרן: "במדינה מתוקנת עם הנהגה אחראית ראש עיר במצוקה היה זוכה לאמפתיה ולקשב אינסופי מראש הממשלה ושריו, עד שיטופלו כל הבעיות באופן מקצועי. בישראל תחת הנהגה אכזרית, צינית ומנותקת, אביחי שטרן, ראש עיריית קריית שמונה, זוכה להתעלמות מוחלטת ומבזה מצד ראש הממשלה. נתניהו איבד את הצפון ואת המצפון ומהווה סכנה קיומית למדינת ישראל. גנץ, זה גם על הראש שלך".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.