מטוסי קרב תקפו מבנים צבאיים ועמדת שיגור של חזבאללה בלבנון
דובר צה"ל הודיע הערב (שני) שמטוסי קרב תקפו עמדת שיגור ומבנה צבאי של חזבאללה במרחב עיתרון ומבנה צבאי של הארגון במרחב עייתא א-שעב.
עוד נמסר שבסמוך לשעה 15:30 שני כלי טיס לא מאוישים חדרו ארצה מלבנון והתרסקו באזור צפון רמת הגולן. בעקבות אחת ההתרסקויות פרצה שרפה באזור שעל, שכובתה בהמשך.
זרוע האוויר שיגרה מספר מיירטים לעבר כלי הטיס שחדרו מלבנון, אולם ניסיונות היירוט כשלו. כתוצאה מניסיונות היירוט פרצה שרפה במרחב צפת. כוחות כיבוי פועלים כעת על מנת לכבות את השריפה.
מוקדם יותר היום זוהו שני שיגורים שחדרו ארצה מלבנון ונפלו בשטח פתוח במרחב החרמון. כוחות צה"ל תקפו את מקורות הירי.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו