JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: הוכשטיין הזהיר בכירים לבנונים כי ארה״ב לא תוכל לעצור את ההסלמה | זמן ישראל

דיווח: הוכשטיין הזהיר בכירים לבנונים כי ארה״ב לא תוכל לעצור את ההסלמה

עמוס הוכשטיין, שליחו של הנשיא ביידן, אמר במהלך ביקורו בביירות בשבוע שעבר לבכירים בלבנון כי חיזבאללה טועה אם הוא חושב שארצות הברית תוכל לעצור את ישראל מלצאת לפעולה קרקעית בדרום לבנון אם ימשיך להסלים את התקפותיו, כך מדווחים בוואלה.

שר הביטחון יואב גלנט ועמוס הוכשטיין, יועצו הבכיר של נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן בוושינגטון, 24 ביוני 2024 (צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון)
שר הביטחון יואב גלנט ועמוס הוכשטיין, יועצו הבכיר של נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן בוושינגטון, 24 ביוני 2024 (צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון)

במהלך פגישתו עם יו"ר הפרלמנט בביירות נביה ברי, ביקש הוכשטיין מיו"ר להעביר מסר למנהיג חיזבאללה חסן נסראללה, לפיו הנחת העבודה שלו שארצות הברית שולטת בישראל שגויה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.