אחרי חודשיים - תופסק שביתת הרעב בתביעה לשחרור החטופים
שביתת הרעב המתקיימת מזה שישים ימים בתביעה לשחרור החטופים המוחזקים ברצועת עזה תגיע מחר (שישי) לסיומה – כך דיווח הבוקר תני גולדשטיין בזמן ישראל. מאז החלה לקחו חלק בשביתה למעלה ממאתיים משתתפים, כשרובם שבתו רעב באופן חלקי.
אוהל שובתי הרעב בתל אביב בחודש שעבר (צילום: תני גולדשטיין)
בהודעה שפרסמו מובילי השביתה הם כתבו: "מעכשיו נחדל ממשמרות הצום ונקדיש את כוחותינו למאבק עצמו, שמגיע לשיאו בימים אלו, בתקווה שנצליח להביא לעסקת חטופים עכשיו, להפסקת אש בדרום ובצפון ולשיקומם, ולהצלת הדמוקרטיה בישראל".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו