ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר היום במטה המבצעי (בור) של חיל האוויר, בקריה בתל אביב. במהלך הביקור, קיבל סקירה על הפעילות המבצעית בזירות השונות במלחמה ובין היתר הערכות מערך ההגנה האווירית לתוכניות מבצעיות עתידיות.
נתניהו הודה למפקד החיל ומפקדיו ושיבח את פעילות החיל במלחמה. עוד ציין רה"מ נתניהו כי חיל-האוויר מהווה נדבך מרכזי בהגנה ובהתקפה וזרוע מרכזית בביטחון המדינה.
מדבריו:
"אני פה בבור של חיל האוויר. קיבלתי סקירה מקיפה ממפקד חיל האוויר על הפעולות בהגנה ובהתקפה של חיל האוויר לטובת מדינת ישראל. התרומה היא עצומה ומתמשכת.
בתוך המערכה הקשה מול לבנון קבענו עיקרון – מי שפוגע בנו דמו בראשו. אנחנו מממשים את זה הלכה למעשה. אנחנו יודעים שהדרך עוד ארוכה, אבל אנחנו נחושים להחזיר את הביטחון לצפון ולהחזיר את התושבים בביטחה לבתיהם".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו