צה״ל תקף את המבנה הצבאי ממנו בוצעו שיגורי נ״ט למרחב שתולה הבוקר
דובר צה"ל עדכן כי מוקדם יותר היום זוהו שני שיגורי נ"ט שנורו ממרחב עייתא א-שעב לעבר מרחב שתולה ללא נפגעים. בתום זיהוי מקור השיגור, מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו את המבנה הצבאי של חיזבאללה במרחב עייתא א-שעב, ממנו בוצע השיגור לשטח הארץ.
בנוסף, מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו מבנה צבאי במרחב מערוב ותשתית טרור במרחב א-נקורה.
עוד נמסר כי בהמשך להתרעות שהופעלו במרחב צפון הארץ בשעה 13:02, זוהו כ-20 שיגורים שחצו משטח לבנון לעבר מרחב מירון. כתוצאה מהשיגורים פרצו מספר שריפות במרחב, אין נפגעים. צוותי כבאות והצלה נמצאים במרחב ופועלים לכיבוי השריפות.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו