JavaScript is required for our website accessibility to work properly. השר שיקלי בגל״צ על מקרון: ״זרק את הקהילה היהודית מתחת לגלגלים״ | זמן ישראל

השר שיקלי בגל״צ על מקרון: ״זרק את הקהילה היהודית מתחת לגלגלים״

השר שיקלי בגל"צ על נשיא צרפת עמנואל מקרון: "אותי מעניין מדינת ישראל והעם היהודי. מי שעמד עם הקהילה היהודית כשהייתה צעדה נגד אנטישמיות זו לה פן ומי שבחר שלא לבוא זה מקרון. בברית עם מלונשון, שסרב לכנות את חמאס ארגון טרור וסרב לגנות את הפשעים שלו הוא במידה רבה זרק את הקהילה היהודית מתחת לגלגלים. זו עובדה קשה אבל צריך להגיד אותה, הברית הזו ראויה לכל גינוי".

בהארץ מדווחים כי גורם ישראלי שמעורב במגעים בין שתי המדינות תיאר את התנהלותו של שיקלי כ"פיגוע מדיני", וכמה בכירים אמרו כי שיקלי פגע ביחסים עם צרפת.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.