שר הביטחון בצלאל סמוטריץ' קובע בריאיון לגל"צ הבוקר כי "ללכת לבחירות בזמן מלחמה זה חוסר אחריות, בחירות יגרמו להפסקת המלחמה גם בדרום וגם בצפון, התושבים בצפון לא יחזרו לביתם בשלום". סמוטריץ' תקף את הרמטכ"ל רא"ל הרצי לוי על רקע תמיכתו בעסקה: "תפקידו להילחם – שלא ידבר איתנו על ערכים".
השר בצלאל סמוטריץ' מדבר בהפגנה נגד עסקה בדרך לישיבת הממשלה לצד השרה אורית סטרוק. 5 במאי 2024 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
עוד אמר סמוטריץ': "הפסקת המלחמה תגרום לכך שחמאס בועט וחי ויחזור תוך שנתיים למצב שהיה בו ב-7.10. עם ישראל שילחם מחירים כבדים בחודשים האלה – בואו נוודא שהם לא היו לשווא, אסור להסכים לעסקת כניעה שלנו".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו