חבר מועצת גדולי התורה של דגל התורה, הרב מאיר צבי ברגמן, תקף את החלטת שר הביטחון יואב גלנט לשלוח צווי גיוס לחרדים לטובת גיוס לצה"ל, והורה לא לשתף פעולה עם הזימונים שהצבא ישלח בתקופה הקרובה.
דברים חריפים של זקן חברי מועצת גדולי התורה הרב מאיר צבי ברגמן חתנו של הרב שך, אמש בכינוס ראשי ישיבות במעונו: "אפילו יום אחד שבחור ישיבה יהיה בצבא זה שמד".
על השר גלנט: "בא טיפש אחד ושולח צווים – אסור לשתף פעולה". pic.twitter.com/YQT2IAO88O— עקיבא ווייס Akiva Weisz (@AkivaWeisz) July 11, 2024
לדברי הרב ברגמן אתמול "כל אחד יודע, שאפילו יום אחד שבחור יהיה בצבא אז זה ממש שמד! כל המלחמה עכשיו זה מלחמה עבור המלך, עבור הקדוש ברוך הוא. עכשיו צריך לדעת שאסור לשתף פעולה איתם". הרב הוסיף: "בא טיפש אחד ושולח צווים בשביל הגיוס. דיברנו כבר כמה פעמים שמחויבים למסור את הנפש על זה".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו