בליכוד ממהרים הבוקר לקשר בין ניסיון ההתנקשות בטראמפ לאיומים על חיי ראש הממשלה בנימין נתניהו.
ההסתה של השמאל והתקשורת נגד ראש הממשלה נתניהו צריכה להפסק כאן ועכשיו!
— Yair Netanyahu???????? (@YairNetanyahu) July 14, 2024
ח"כ אריאל קלנר כתב: "כל קו הגנה דינו להיפרץ. הסיבה היחידה שטרם בוצעה התנקשות בראש הממשלה נתניהו, למרות ההסתה המטורפת ששברה כל שיא והתירה את דמו, היא האבטחה סביבו.
"אולם, בכל הגנה תמיד תימצא בסוף הפירצה. אם מערכות האכיפה לא יתחילו לפעול כנגד המסיתים, זה ייגמר בטרגדיה. הכתובת על הקיר".
ניסיון ההתנקשות בנשיא טראמפ הוא תוצאה ישירה של מסע ההסתה והדה לגיטימציה המופרע נגדו. בישראל מסע הסתה זהה להחריד מתנהל כנגד רה"מ נתניהו ונהנה מחיסיון מלא של היועמ"שית ומערכת אכיפת החוק אך ורק מכיוון שהוא מגיע מהכיוון "הנכון". חרפה. pic.twitter.com/mlpiBzUVMb
— עמיחי שיקלי – Amichai Chikli (@AmichaiChikli) July 14, 2024
דובר הליכוד גיא לוי כתב: "ההסתה בארה"ב שהובילה לניסיון ההתנקשות בטראמפ, עדינה לעומת מסע ההסתה המטורף והמסוכן נגד ראש הממשלה נתניהו. מסע ההסתה הזה המתנהל כבר כמעט שנתיים, במימון של מאות מיליוני דולרים, מובל על ידי גנרלים לשעבר, חברי האליטה אחוזי האמוק וחלקים גדולים בתקשורת הישראלית.
"ההסתה הזו מתאפשרת תחת החסינות שהמסיתים זוכים לה מהיועמ"שית וגורמי אכיפת ואף בעידודם המופקר של חברי האופוזיציה. אם זה יקרה אצלנו, הדם יהיה רק על ידיהם! מאחל לנשיא טראמפ החלמה מהירה".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו