JavaScript is required for our website accessibility to work properly. עמיחי אליהו הפיץ פייק כדי לתקוף את הפרקליטות | זמן ישראל

עמיחי אליהו הפיץ פייק כדי לתקוף את הפרקליטות

שר המורשת עמיחי אליהו הפיץ הבוקר כזבים ברשת X ונאלץ למחוק את הציוץ. אליהו כתב כי לוחם צה"ל שנעצר בחשד להריגת לוחם נוח'בה התאבד, והוסיף כי ההתאבדות "מזעזעת ומחייבת בדיקה מעמיקה. פרקליטות הרודפת את חיילינו הגיבורים, איננה פרקליטות המדינה כי אם פרקליטות האויב".

מצה"ל נמסר כי אין אירוע כזה ולאחר פניית N12 אליהו מחק את הציוץ ומסר להם כי התבסס על דיווח בגלי ישראל.

בדיווח בגלי ישראל נכתב: "בהמשך להצהרת הפרקליטה הצבאית הראשית, לפיה יש למעלה מ-70 לוחמים שנשלפו מתוך הרצועה במהלך המלחמה, אחד הלוחמים שנעצר על ידי מצ"ח ומובל לתא מעצר צבאי – מקבל יחס כמו כל אסיר ובסופו של דבר מתאבד".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.