דיווח: בשל הביקורת על תחקיר הקרב בבארי צה"ל דחה את פרסום התחקיר על ניר עוז לחודש הבא
בעקבות הביקורת שנמתחה על התחקיר של צה"ל בעניין הקרבות שהתחוללו בבארי, הצבא החליט שלא לפרסם בשבוע הבא את התחקיר על הקרבות בניר עוז ולדחות זאת לאמצע החודש הבא – כך דיווחה לילך שובל ב"ישראל היום". כוחות צה"ל והמשטרה הגיעו לניר עוז לאחר שהמחבלים רצחו עשרות מתושבי הקיבוץ וחטפו אחרים.
מחבלי חמאס ליד קיבוץ ניר עוז ב-7 באוקטובר 2023 (צילום: AP Photo/Hassan Eslaiah)
דובר צה"ל מסר בתגובה ש"מועד הצגת תחקיר הקרב בניר עוז לרמטכ"ל נדחה לפני הצגת תחקיר הקרב בקיבוץ בארי, מאחר והוא טרם הושלם, ובהתאם לבקשת צוות התחקור לבצע העמקות. הקרב בניר עוז מתוחקר בימים אלו ולכשיסוכם יוצג בשקיפות לקהילת היישוב ולאחר מכן לציבור".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו