דיווח: נתניהו בוחן קידום חוק ״ועדת חקירה ממלכתית מיוחדת״ שתיבחר על ידי 80 ח״כים
בוואלה מדווחים כי בלשכת ראש הממשלה בוחנים בימים אלה אפשרות ליזום ולקדם חוק מיוחד להקמת "ועדת חקירה ממלכתית מיוחדת", שסמכויותיה יהיו בדיוק כמו של ועדת חקירה ממלכתית, רק שההרכב והמנדט שלה ייבחרו "בהסכמה רחבה" על ידי רוב מיוחד של 80 ח"כים בכנסת – ולא על ידי נשיא העליון. אפשרות נוספת שעלתה על השולחן של מקורבי נתניהו היא לקיים משאל עם לבחירת חברי הוועדה.
בנימין נתניהו ביקר בבור חיל האוויר, 4 ביולי 2024 (צילום: קובי גדעון / לע"מ)
ראש האופוזיציה יאיר לפיד מסר בתגובה לדיווח: "הם פוחדים כי הם יודעים את האמת – נתניהו אחראי, נתניהו אשם. ועדת חקירה ממלכתית תקום".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו