JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: היועמ״שית הסתייגה, השרים מינו פרויקטור | זמן ישראל

דיווח: היועמ״שית הסתייגה, השרים מינו פרויקטור

למרות הסתייגות היועמ"שית – הממשלה אישרה את מינוי הפרוייקטור הצפוני אליעזר (צ'ייני) מרום. בכאן מדווחים כי היועמ"שית גלי בהרב-מיארה טענה שיש קשיים במינוי, גם בשל ניגוד עניינים של מרום שנחקר בפרשת הצוללות, וכי נדרש להביא אותו שוב לוועדת המינויים. השרים תקפו אותה בדיון והחליטו לאשר.

היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה בישיבת הממשלה, 5 ביוני 2024 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה בישיבת הממשלה, 5 ביוני 2024 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

בגל"צ מדווחים כי ראש הממשלה נתניהו תקף בדברים: "מעכבים אותנו מלעבוד עוצרים לנו מינויים. לעומת הממשלה הקודמת שנתנו להם הכל – רק אצלנו עוצרים. אנחנו דורשים ייעוץ שוויוני".

ההודעה שיצאה: הממשלה אישרה פה אחד היום (א') בישיבת הממשלה את החלטת ראש הממשלה בנימין נתניהו, למנות את אלוף (במיל') אליעזר (צ'ייני) מרום לתפקיד ראש מטה היישום לשיקום ארוך טווח וניהול אירועי חירום במשרד ראש הממשלה. במסגרת תפקידו, אלוף (במיל') מרום ישמש כאחראי לניהול ותכלול שיקום אזור הצפון.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.