ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט גינה הערב (שני) את פריצת האזרחים למחנות צה"ל: "חִדלו מייד את הטירוף. אני קורא לכולם לחדול מייד מהמהומות, לעזוב מייד את שטח הבסיס ולציית לחוק".
ברשומה שפרסם פנה בנט לשרים: "אני קורא לחברי ממשלת ישראל – גלו כבר מנהיגות. אל תקרצו בחצי עין לפורעים ואל תאפשרו אנרכיה. תרגיעו את הרוחות. תפסיקו לשפוך דלק למדורה. תמנעו את פירוק מדינת ישראל".
חידלו מיד את הטירוף.
יומיים אחרי שחיזבאללה רצחו 12 מילדינו, ואויבינו תוקפים אותנו מכל עבר,
קומץ פורעים פורץ לתוך בסיסי צה"ל ומפרק לנו את המדינה, את שלטון החוק ואת צה"ל.מי שרוצה לפרק את המדינה היהודית היחידה בעולם שימשיך להעלים עין מהכאוס או לעודד את זה.
זה לא קשור…
— Naftali Bennett נפתלי בנט (@naftalibennett) July 29, 2024
עוד כתב ראש הממשלה לשעבר: "מי שרוצה לפרק את המדינה היהודית היחידה בעולם שימשיך להעלים עין מהכאוס או לעודד את זה. המשך המהומות היא המתנה הגדולה ביותר שאפשר להעניק לסנוואר, נסראללה וחמינאי".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו