בלבנון מדווחים על ארבעה הרוגים בתקיפה של חיל האוויר על בניין במיפדון. אזעקות הופעלו ביישובים חניתה, בצת, לימן ושלומי שבגליל המערבי מחשד לחדירת כלי טיס עוין
מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו לפני זמן קצר בהכוונה מודיעינית של שב"כ ואמ"ן, מבנה צבאי ששימש את יחידת חזית הדרום בארגון הטרור חיזבאללה, במרחב נבטיה שבדרום לבנון.
במבנה פעלו מספר מחבלים אשר קידמו מתווי טרור נגד מדינת ישראל>> pic.twitter.com/S8CqlrCSWd— צבא ההגנה לישראל (@idfonline) August 6, 2024
מצה"ל נמסר: מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו לפני זמן קצר בהכוונה מודיעינית של שב"כ ואמ"ן, מבנה צבאי ששימש את יחידת חזית הדרום בארגון הטרור חיזבאללה, במרחב נבטיה שבדרום לבנון. במבנה פעלו מספר מחבלים אשר קידמו מתווי טרור נגד מדינת ישראל. בנוסף, מטוסי קרב תקפו מבנה צבאי של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב אל-חיאם.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו