JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל תקף משגרים ותשתיות טרור של חזבאללה בדרום לבנון | זמן ישראל

צה"ל תקף משגרים ותשתיות טרור של חזבאללה בדרום לבנון

דובר צה"ל הודיע הערב (רביעי) שמטוסי קרב של זרוע האוויר תקפו תשתיות טרור של חזבאללה במרחבים חלתא וכפר כילא שבדרום לבנון. מטוסי קרב תקפו גם משגר של הארגון במרחב כונין שבדרום לבנון. אש ארטילריה להסרת איום בוצעה לעבר מרחב בליידא.

בהתייחס להתרעות שהופעלו בגליל העליון ורמת הגולן נמסר שזוהו מספר עצמים אוויריים חשודים שחדרו ארצה מלבנון. לעבר העצמים שוגרו מספר מיירטים. זוהו נפילות בשטח פתוח בצפון רמת הגולן. אין נפגעים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.