JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ניצן אלון: חלה הרעה מתמשכת בתנאי שבהם מוחזקים החטופים | זמן ישראל

ניצן אלון: חלה הרעה מתמשכת בתנאי שבהם מוחזקים החטופים

הממונה בצה"ל על סוגיית החטופים והנעדרים, ניצן אלון, הזהיר את ראש הממשלה שחלה הרעה מתמשכת בתנאים שבהם מוחזקים החטופים – כך דיווח הערב (חמישי) ירון אברהם בחדשות 12. הרעה זו מתבטאת בתנאי התברואה של החטופים, בבידוד שבו הם נתונים ובתרופות שהם מקבלים.

בדוח שהציג אלון לנתניהו נקבע שהכאוס שנוצר ברצועת עזה בשל מצבו הקשה של חמאס מביא לכך שתנאי החטופים נעשים קשים יותר ולכך שישראל מתקשה לדעת מה מצבם. עוד קבע אלון שככל שהזמן חולף החטופים ניצבים בפני איומים משמעותיים יותר לחייהם.

https://twitter.com/yaronavraham/status/1824156370951868493

אלון קרא לתת משקל משמעותי להשפעות השליליות של השהייה הממושכת בשבי על החטופים ולגלות גמישות במשא ומתן.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.