השר לשירותי דת מיכאל מלכיאלי מאשים את השר דוד אמסלם כי הוא מסכן חיי אדם בשל שיקולים פוליטיים צרים, בשל החלטתו של אמסלם למנוע מהמשרד לשירותי דת לקדם מינוי לתפקיד מנכ"ל המקומות הקדושים, תפקיד בכיר שאינו מאויש בחצי השנה האחרונה – ועומד בלב מסקנות ועדת החקירה לאסון מירון.
השר מלכיאלי צודק.
מדובר בתפקיד קריטי עם אחריות ישירה לחיי אדם.אפילו תפקיד כזה חשוב לא מסוגלים למנות בלי מריבות פנימיות בתוך הממשלה.
"ממשלה בלי סיעתא דשמייא".
(א.ד 2023)@dudiamsalem @malkielim82 @ariyederi @netanyahu https://t.co/iudAFFC5nw— Matan Kahana מתן כהנא (@MatanKahana) September 5, 2024
בכאן פורסם כי מלכיאלי פנה בנושא באופן חריג ליועצת המשפטית לממשלה ולמבקר המדינה. במכתב, שמנוסח כמעין כתב אישום, תיאר מלכיאלי כיצד אמסלם סוחט אותו בתמורה לכך שיוכל לבצע את התפקיד המוטל עליו בנושא שחיי אדם תלויים בו.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו