JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו: "אם רוצים לשחרר את החטופים צריך לשמור על ציר פילדלפי" | זמן ישראל

נתניהו: "אם רוצים לשחרר את החטופים צריך לשמור על ציר פילדלפי"

ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר בריאיון לרשת פוקס האמריקאית: "אם רוצים לשחרר את החטופים צריך לשמור על ציר פילדלפי. אם נעזוב – יבריחו חטופים ויהיה לחץ אדיר לא לחזור. הקבינט החליט שנישאר שם – צריך להמשיך את הלחץ על חמאס".

לדבריו אין עסקה על הפרק – לטענתו באשמת חמאס. "אין עסקה בהתהוות, למרבה הצער". "זה לא סגור", אמר והדגיש שיש בעיות לא פתורות מעבר לעתיד מסדרון פילדלפי.

הוא אמר כי הקווים האדומים שלו "הפכו אדומים יותר", ולטענתו "רוב הציבור תומך בהחלטת הקבינט להישאר על גבול עזה-מצרים בעתיד הנראה לעין".

"גלנט אמר שנוכל לצאת ולחזור מעזה, אבל זה לא נכון. אנחנו מדינה עם צבא, לא צבא עם מדינה. אמרו לפני 20 שנה שאם נדרש, נוכל לשוב, יצאנו, שיגרו רקטות ולא חזרנו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.