JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אביו של החייל החטוף נמרוד כהן: נתניהו, אתה המכשול היחיד | זמן ישראל

אביו של החייל החטוף נמרוד כהן: נתניהו, אתה המכשול היחיד

יהודה כהן, אביו של החייל החטוף נמרוד, נאם בהפגנה ברחובות ופנה לראש הממשלה: "נתניהו, אתה המכשול היחיד, אתה התליין של החטופים. אתה מאריך את סבל החטופים רק כדי ליהנות ממנעמי השלטון והשררה". הוא תקף גם את הממשלה: "הם חוגגים בזמן שהחטופים מתענים תחת מפלצות חמאס, כשתושבי הצפון עקורים מבתיהם וכשחיילי צה"ל נלחמים ונהרגים".

עינב צנגאוקר, אמו של מתן צנגאוקר, אמרה בהצהרה ליד שער בגין כי אם ראש הממשלה בנימין נתניהו יישאר בשלטון – "גופות ימשיכו לחזור בשקיות". "בני מתן נחטף בחיים, אבל נתניהו מוכן להקריב אותו ואת כל החטופים, למען ההישרדות הפוליטית שלו. הציבור חייב לפעול להפלת נתניהו כדי שהחטופים יחזרו. חייבים להפיל את נתניהו כדי להציל את החטופים ואת המדינה כולה", אמרה.

מול שער בגין בתל אביב תתקיים הערב הפגנה משולבת של ארגוני המחאה, בסימן "תעצרו את העולם – די להפקיר אותם שם". בהפגנה צפויים לנאום שורדי השבי אנדריי קוזלוב ודניאל אלוני, שי דיקמן, בת דודתה של כרמל גת שגופתה הושבה בשבוע שעבר, וקרובי חטופים. במקביל, מתקיימות הפגנות נוספות במוקדים שונים ברחבי הארץ.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.