מצה"ל נמסר כי כלי טיס של חיל האוויר תקף בתאריך 30.9.2024 מתחם פיקוד ושליטה ששימש בעבר כבית הספר "שגאעיה" בדרג' תופאח, ממנו מחבלים תכננו והוציאו לפועל פעולות טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחי מדינת ישראל.
חיילים ליד הריסות בתים בכפר עזה. 27 באוקטובר 2023 (צילום: Gili Yaari /FLASH90)
בתקיפה זו חוסלו מספר מחבלים, בהם מחמד רפאעי, מחבל בחטיבת עזה של ארגון הטרור חמאס. רפאעי השתתף בטבח הרצחני ב-7 באוקטובר במרחב כפר עזה ונחל עוז והיה מעורב בפעולות טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחי מדינת ישראל.
בפעילות נוספת של צה"ל ושב"כ ברפיח בתאריך 1.10.2024, כלי טיס תקף וחיסל שני מחבלי חמאס נוספים, מחמד זנון ובאסל אחרס שהשתתפו בטבח הרצחני ב-7 באוקטובר, והיו מעורבים במתווי טרור נגד אזרחי מדינת ישראל.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו