JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו בבא״ח גולני: ״נמשיך להכות בחזבאללה ללא רחם בכל חלקי לבנון - גם בביירות״ | זמן ישראל

נתניהו בבא״ח גולני: ״נמשיך להכות בחזבאללה ללא רחם בכל חלקי לבנון - גם בביירות״

ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר בבא״ח גולני, 14 באוקטובר 2024 (צילום: קובי גדעון/ לע״מ)
קובי גדעון/ לע״מ
ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר בבא״ח גולני, 14 באוקטובר 2024

ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר בבא"ח גולני, שספג אמש פגיעת כטב"ם של ארגון הטרור חזבאללה. הוא ביקר בחדר האוכל שספג את הפגיעה, וקיים שיח עם המפקדים והחיילים על האירוע הקשה בו נהרגו ארבעה לוחמים ועשרות נפצעו. לאחר מכן, ביקר את הלוחמים שנפצעו באירוע.

מדברי נתניהו:

"אני כאן בבסיס של גולני שנפגע אתמול מכטב"ם של ארגון הטרור הרצחני חיזבאללה. אתם שומעים את היריות ברקע – זה חיילי גולני שממשיכים להתאמן לקראת המשך המערכה.

"אני מבקש קודם כל לשלוח תנחומים למשפחות של ארבעת חיילי גולני הגיבורים שנפלו כאן אתמול: סמל עומרי תמרי, סמל יוסף הייב, סמל יואב אגמון וסמל אמיתי אלון, יהי זכרם ברוך. השם יקום דמם.

"מכאן אני הולך לבקר את הפצועים שנפצעו בפגיעה הזאת אתמול. יחד עם העם כולו אני מתפלל להחלמתם המהירה. הם וחבריהם שנחלמים כאן, וחבריהם שנפלו – הם דור הניצחון.

"אנחנו נלחמים במערכה קשה נגד ציר הרשע של איראן שגמר אומר להשמידנו. הם לא יצליחו בזה. אנחנו ממשיכים להילחם. אנחנו משלמים מחירים כואבים, אבל יש לנו הישגים אדירים – ואנחנו נמשיך להשיג אותם.

"אני רוצה להבהיר: אנחנו נמשיך להכות בחזבאללה ללא רחם בכל חלקי לבנון – גם בביירות. הכל לפי שיקולים מבצעיים. הוכחנו זאת בתקופה האחרונה, ונמשיך להוכיח זאת גם בימים הקרובים.

"והעיקר הרוח. הרוח שאני רואה פה; רוח איתנה של חיילים, של חובשים, של חובשות. לוחמים שמבינים שהם נלחמים על נצח ישראל. בעזרת ה' – ביחד נילחם וביחד ננצח".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.