JavaScript is required for our website accessibility to work properly. חיל האוויר יירט שני כלי טיס בלתי מאוישים שעשו את דרכם לשטח הארץ מלבנון | זמן ישראל

חיל האוויר יירט שני כלי טיס בלתי מאוישים שעשו את דרכם לשטח הארץ מלבנון

עשן מיתמר מתקיפה ישראלית בדרום לבנון, 18 באוקטובר 2024 (צילום: אייל מרגולין/פלאש90)
אייל מרגולין/פלאש90
עשן מיתמר מתקיפה ישראלית בדרום לבנון, 18 באוקטובר 2024

דובר צה"ל עדכן כי כוחות צה"ל ממשיכים בלחימה הממוקדת בדרום לבנון: כ-60 מחבלים חוסלו ומטרות טרור רבות הותקפו מהאוויר ומהקרקע. עוד נמסר כי חיל האוויר יירט שני כלי טיס בלתי מאוישים שעשו את דרכם לשטח הארץ מלבנון. הכלים יורטו בטרם חצו לשטח מדינת ישראל.

בהודעה נמסר כי במהלך פעילות אוגדה 98 במרחב, לוחמי צוות הקרב של חטיבה 55 איתרו והשמידו רקטות ואמצעי לחימה נוספים במרחב ממנו בוצעו שיגורים לשטח הארץ. בנוסף, לוחמי סיירת צנחנים איתרו והחרימו במהלך הפעילות במרחב אמצעי לחימה רבים.

במהלך פעילות אוגדה 36 בדרום לבנון, לוחמי צוות הקרב של חטיבה 188 איתרו והשמידו משגרים של טילי נ"ט מוכנים לשיגור לצד רקטות וציוד לחימה במחסן אמצעי לחימה.

בנוסף, לוחמי צוות הקרב של חטיבת גולני איתרו במהלך הפעילות במרחב והשמידו אמצעי לחימה רבים בהם מטענים, פצצות מרגמה, מוקשים, RPG וציוד צבאי נוסף.

עוד נמסר כי חיל האוויר ממשיך לתקוף מטרות טרור של חיזבאללה בשטח לבנון, בשעות האחרונות מטוסי קרב תקפו עשרות מבנים צבאיים, משגרים שכוונו לעורף ישראל ומפקדות ופעילים של חזבאללה.

פיצוץ מנהרה ופירים בגבול לבנון, 18 באוקטובר 2024 (צילום: אייל מרגולין/פלאש90)
פיצוץ מנהרה ופירים בגבול לבנון, 18 באוקטובר 2024 (צילום: אייל מרגולין/פלאש90)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.