מטוס קרב של חיל האוויר הישראלי כמעט התנגש במטוס אחר
מטוס קרב של חיל האוויר הישראלי כמעט התנגש במטוס אחר על מסלול ההמראה במוצאי שבת, באירוע בטיחות שמצוי כעת בחקירה.
מטוס קרב מסוג F16 של חיל האוויר בדרך לתקיפה. 22 בספטמבר 2024 (צילום: דובר צה"ל )
במהלך האירוע, מטוס F-16 שהמריא מבסיס רמת דוד שבצפון ישראל לתקיפה בלבנון, זיהה מטוס קרב נוסף חוצה את המסלול. ה-F-16 הצליח לבצע תמרון ולהימנע מהתנגשות ברגע האחרון, כפי שנראה בתיעוד שהודלף.
צה"ל מסר בתגובה לשאילתה כי ההתנגשות כמעט התרחשה "עקב מתן אישור המראה שגוי על ידי מגדל הפיקוח, בעוד שמטוס אחר היה על המסלול."
"הצוותים הגיבו במהירות ובמקצועיות, ונמנע אירוע בטיחותי חמור," נמסר מצה"ל, תוך הדגשה שהאירוע ייחקר בהמשך.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו