JavaScript is required for our website accessibility to work properly. תיעוד ממצלמות הגוף של לוחמי שייטת 13 בפשיטה | זמן ישראל

תיעוד ממצלמות הגוף של לוחמי שייטת 13 בפשיטה

צה"ל פרסם תיעוד ממצלמות גוף של פעילות שייטת 13 שתקפה אתר של חזבאללה בדרום לבנון.הכוח יחד עם לוחמי יחידת ההנדסה הקרבית יהל"ם ויחידת הכלבנים עוקץ, פשטו על המתחם שנועד לשמש את חזבאללה לתכנון וביצוע של חדירות לישראל ותקיפות נוספות. במהלך הפעולה נלחמו הלוחמים במנהרה במתחם, וחיסלו מחבלים של חזבאללה.

הכוחות מצאו בונקרים עם כלי נשק רבים, בהם רובים, מטענים, טילי נ"ט, טילים קרקע-אוויר, מרגמות, וציוד נוסף. כמו כן, אותרו במתחם משגרי רקטות. הצבא השמיד את המתחם כולו כדי למנוע שימוש עתידי בו.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.