JavaScript is required for our website accessibility to work properly. כתב אישום הוגש נגד שני קטינים מהמשולש המואשמים שתכננו לבצע פיגועים | זמן ישראל

כתב אישום הוגש נגד שני קטינים מהמשולש המואשמים שתכננו לבצע פיגועים

כתב אישום הוגש היום (חמישי) נגד שני קטינים ישראליים, תושבי אזור המשולש, המואשמים שתכננו לבצע פיגועי טרור בישראל.

השניים, שנעצרו בשבועות האחרונים על ידי שירות הביטחון הכללי ומשטרת ישראל, גויסו כחברי חוליה במטרה לבצע פיגועי טרור נגד גופי ביטחון בישראל.

אחד מהנאשמים עבר הדרכה בנושא חומרי נפץ, הצטייד בחומרים כימיים, ביצע ניסויים וניסה יחד עם חברי החוליה להכין חומרי נפץ. בנוסף פעל לגיוס חברים נוספים לחוליה, בהם הנאשם השני. לפי חומר החקירה, השניים צפו בסרטוני הדרכה להכנת חומרי נפץ וביצוע פיגועים. הם הצטיידו באפודים ובמכשירי קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.