דובר צה"ל עדכן כי צה"ל השלים תקיפות במרחב צור שבדרום לבנון במהלכן הותקפו מתחמי פיקוד של יחידת 'עזיז' של ארגון הטרור חזבאללה. בין המטרות שהותקפו: מפקדות, תשתיות מודיעין, מחסני אמצעי לחימה, עמדת תצפית ומבנים צבאיים.
בהודעה נמסר כי נכסים צבאיים רבים שהותקפו משויכים ליחידת 'עזיז' של חזבאללה, האחראית על ירי ממרחב דרום-מערב לבנון לעבר שטח מדינת ישראל ופעולות טרור נוספות במרחב.
עוד נמסר כי מרחב העיר צור מהווה מרכז כובד משמעותי של ארגון הטרור חזבאללה ושל יחידת 'עזיז' שממנה מקודמות פעילויות טרור נגד מדינת ישראל וכוחות צה"ל.
לפי צה"ל, חזבאללה משתלט באופן שיטתי על מרחבים אזרחיים ברחבי מדינת לבנון, על מנת לבצע פעילויות ומתווי טרור, תוך היטמעות פעיליו ומפקדיו במרחב האזרחי. פעילות זו פוגעת ומסכנת את אזרחי מדינת לבנון.
עוד הודגש כי טרם התקיפות ננקטו צעדים רבים על מנת לצמצם את הסיכוי לפגיעה באזרחים, הכוללים אזהרות בפלטפורמות שונות לאוכלוסייה באזור.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו