לקראת כניסתו לתפקיד מפקד זרוע היבשה, תא"ל נדב לוטן הועלה לדרגת אלוף אתמול, בטקס שנערך במחנה "רבין" (הקריה) בראשות הרמטכ"ל רא"ל הרצי הלוי ובמעמד שר הביטחון ישראל כ"ץ. מדובר צה"ל נמסר כי האלוף עתיד להיכנס לתפקידו בשבועות הקרובים.
"אני מצטרף בחרדת קודש לפורום משמעותי זה עם הבנה עמוקה של האחריות, האומץ וחדות המחשבה הנדרשת כדי להבטיח את קיומה של מדינת ישראל ולעמוד במטרות המלחמה הצודקת שנכפתה עלינו", אמר מפקד זרוע היבשה הנכנס, אלוף נדב לוטן. "היבשה היא תעודת הביטוח של עם ישראל".
"התמרון הוא כושר מרכזי בתפיסת הביטחון מאז הקמת המדינה, וכיום כל יום צה"ל בפיקוד מפקדי השדה מוכיח כי כוחות יבשה חזקים, מקושרים ויעילים בסיוע רב-זרועי יוכלו להגיע לכל מקום שנסמן להם במערכה", הוא הוסיף.
"בצניעות וענווה אני מצדיע לכם, מפקדי השדה והלוחמים בסדיר ובמילואים, על ההתאוששות לפני כשנה ועל ההישגים הכבירים בכלל הגזרות".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו