יעל אלכסנדר, שהיום פורסם תיעוד של בנה, עידן אלכסנדר, בשבי חמאס, אמרה הערב בהפגנה בתל אביב למען שחרור החטופים שקולו של בנה בסרטון "צריך לזעזע את כולם".
מתוך דבריה של אלכסנדר
הסרטון שקיבלנו היום בצוהריים טלטל אותי ואת משפחתי ולצד התקווה שהוא נותן הוא גם מראה כמה מצבו של עידן ושל שאר החטופים קשה וכמה הם זועקים ומייחלים שנציל אותם עכשיו. עידני מייצג את כל החטופים החיים שלא יכולים להשמיע את קולם, והקול הזה צריך להדהד ולזעזע את כולם.
יעל אימו של עידן אלכסנדר בעצרת בכיכר החטופים: "לפני כשעה התקשר אליי רה"מ נתניהו, חיזק אותי והבטיח לי שעכשיו אחרי שיש הסדרה בלבנון, בשלו התנאים לשחרר אתכם" pic.twitter.com/szRZQb2bxu
— Bar Peleg (@bar_peleg) November 30, 2024
עידני שלי, אהוב שלי, אנחנו מתגעגעים אליך עד כאב, ואני רוצה לספר לך שבעקבות הפנייה שלך לפני כשעה התקשר אליי ראש הממשלה בנימין נתניהו, חיזק אותי והבטיח לי שעכשיו, אחרי שיש הסדרה בלבנון, בשלו התנאים לשחרר אתכם ולהחזיר אתכם הביתה. עידן, זה גם רצון העם. העם אתכם – מבין שזה הניצחון המוחלט.
אז אני פונה אליך, ראש הממשלה, בשמי, בשם משפחתי ובשם עם ישראל כולו, ואני רוצה לחזק אותך – תעמוד בהבטחה שלך אליי. כי העיניים עכשיו נשואות רק אליך ומחכות שתקבל החלטה אמיצה. ובעיקר תהיה חזק מול הגורמים בממשלתך שמתנגדים לעסקה, כי רוב העם תומך בך, תהיה חזק. כמו עידני שלי ששורד שם כל כך הרבה זמן.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו