דיווח: בקואליציה דנים בחידוש החקיקה לשינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים
בוואלה דווח כי בקואליציה דנים בחידוש החקיקה לשינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים, זאת על רקע החלטת בג"ץ שקבעה כי על שר המשפטים יריב לוין למנות נשיא לבית המשפט העליון עד ל-16 בינואר.
לפי הדיווח, לדברי בכיר בקואליציה, אחרי ההחלטה הערב של בג"ץ "ייתכן כי אין מנוס להביא את ההצעה לאישור בקריאה שניה ושלישית עוד לפני ה-16 בינואר".
הצעת החוק המדוברת כבר אושרה בוועדת החוקה לקריאה שנייה ושלישית ונועדה לאפשר רוב לממשלה ולקואליציה במינוי שופטים. כל שדרוש כדי להעביר אותה הוא להביאה להצבעה במליאת הכנסת.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו