סער על חילוץ החייל המשוחרר מברזיל: "גורמי משרד החוץ הופעלו כדי לוודא שהישראלי אינו נמצא בסכנה"
מלשכת שר החוץ נמסר כי "בעקבות ניסיון בסוף השבוע האחרון של גורמים אנטי ישראלים להביא לחקירה של חייל ישראלי משוחרר שביקר בברזיל, שר החוץ, גדעון סער, הפעיל באופן מיידי את גורמי משרד החוץ כדי לוודא שהישראלי אינו נמצא בסכנה".
בהודעה נמסר כי האגף הקונסולרי במשרד החוץ ושגרירות ישראל בברזיל יצרו קשר עם הישראלי ומשפחתו, וליוו אותו לכל אורך האירוע עד ליציאתו המהירה והבטוחה מברזיל.
עוד נמסר: "משרד החוץ מסב את תשומת ליבם של ישראלים ביחס לפרסומים מטעמם ברשתות חברתיות בנוגע לשירותם הצבאי, ולכך שגורמים אנטי ישראלים עלולים לנצל פרסומים אלו כדי לקדם כנגדם הליכי סרק משפטיים".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו