טאיסיה זמולוצקי, אחת המתלוננות נגד אייל גולן, הגיעה לדיון בוועדה לקידום מעמד האישה, ובין השאר סיפרה על ההתנהלות השערורייתית של המשטרה. "הייתה התרגשות מאוד גדולה בתחנת ימ"ר תל אביב", טענה.
"באו לסלפי עם הזמר. בחדרי החקירות זכה למאכלים, פופקורן, שיחות על כדורגל. עורכת הדין שלו הייתה מצלצלת לראש צוות החקירה, בזמן שאייל נחקר, ואומרת לאייל, 'ברגע שתיתקל בבעיה – תפנה לראש צוות החקירה, הוא ידאג לך'".
חה"כ פנינה תמנו שטה אמרה כי שקלה להשתמש בחסינות שלה כדי לפרסם בדיון סרטונים מתוך החקירות של אייל גולן, שמהם עולה כי שוטרים שיתפו עימו פעולה והובילו לשיבוש חקירה.
זמולוצקי, שנחשפה לציבור בפנים גלויות לראשונה בתוכנית "יהיה טוב", קבלה על היחס השונה שקיבלה יחסית לתוקפים שלה, שהאושמה בזנות ובשימוש בסמים, ולא קיבלה הגנה במשך שנה.
טאיסיה זמולוצקי בדמעות: "אמרתי 'לא' עשרות פעמים, זה לא עזר לי". המתלוננת נגד אייל גולן דיברה על התנהלות המשטרה בפרשה: "להאשים אותי בזנות, בשימוש בסמים, אזהרות הפללה, חקירה תחת אזהרה – כל זה בהיותי קטינה חסרת מודעות ושיקול דעת"@AssenOmri@ronikuban@kann@pnina_tamano_sh… pic.twitter.com/p87TC1QiCV
— ערוץ כנסת (@KnessetT) January 7, 2025
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו