JavaScript is required for our website accessibility to work properly. סטרוק: העסקה שעל השולחן היא ניצחון לטרור | זמן ישראל

סטרוק: העסקה שעל השולחן היא ניצחון לטרור

שרת ההתיישבות אורית סטרוק הביעה התנגדות חריפה לעסקת חטופים, ואמרה לאתר קול ברמה כי "טראמפ לא רוצה שעסקה נוראה כמו זו שמונחת על השולחן תירשם על שמו. חיילים רבים ישלמו בחייהם ומה שאנחנו רואים עכשיו זה כאין וכאפס, כל המאמץ לנקות את הרצועה ילך לאבדון. עסקה כזו היא ניצחון ברור ופרס לטרור".

סטרוק הוסיפה: "אנחנו כרגע מנהלים את המלחמה בעזה בידיים קשורות, בהרבה חוסרים ומגבלות, זה פלא שאנחנו בכלל מצליחים להתנהל. אנחנו מחכים לרגע שנוכל לשנות את זה בעוד שבוע ויום כשטראמפ ייכנס לתפקידו".

אורית סטרוק בתהלוכת פורים בחברון בזמן המלחמה בעזה, 24 במרץ 2024 (צילום: אריק מרמור/פלאש 90)
אורית סטרוק בתהלוכת פורים בחברון בזמן המלחמה בעזה, 24 במרץ 2024 (צילום: אריק מרמור/פלאש 90)

יהודה כהן, אביו של החייל החטוף נמרוד כהן, מסר לאתר ynet בתגובה: "דבריה של השרה להתנחלויות הם דברי זוועה מבישים. במקום לדבר בשם טראמפ כאילו הוא חבר שלך במפלגת הציונות הדתית, במקום להמשיך להתלהם על המשך לחימה חסרת תועלת על חשבון חיי חיילי צה"ל וסבל החטופים, כולל בני, שהשרה הנכבדה עם המשרד המיותר תעשה חשבון נפש בשמה ובשם מפלגתה על אחריותם הישירה לכל האירועים המזוויעים שקרו מה-7 באוקטובר 2023, תתפטר ותעמוד למשפט על תרומתה לבגידת ממשלת נתניהו במדינת ישראל ובאזרחיה".

משפחות חטופים בהצהרה ליד הקריה. 18 במאי 2024 (צילום: אבשלום ששוני/פלאש90)
משפחות חטופים בהצהרה ליד הקריה. 18 במאי 2024 (צילום: אבשלום ששוני/פלאש90)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.