JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: אחת מארבע החיילות הציעה להישאר עם אגם ברגר בשבי | זמן ישראל

דיווח: אחת מארבע החיילות הציעה להישאר עם אגם ברגר בשבי

אחת מארבע החיילות ששוחררו אתמול מהשבי, הציעה להישאר עם אגם ברגר, אולם חמאס סירב לכך – כך דיווח הערב ירון אברהם בחדשות 12.

עוד דיווח אברהם שרק אתמול בבוקר לירי אלבג התבשרה באופן סופי על שחרורה. היא הייתה האחרונה מבין ארבע החטופות להתבשר על שחרורה.

יולן כהן פרסמה בחדשות 12 שנעמה לוי הוחזקה במשך תקופה ממושכת לבד במנהרה. חלק מהחיילות ישנו במשך תקופה ארוכה על הרצפה.

החטופה המשוחררת נעמה לוי מתאחדת עם משפחתה בבית החולים בילינסון, 25 בינואר 2025 (צילום: חיים צח / לע"מ)
נעמה לוי מתאחדת עם משפחתה בבית החולים בילינסון, אתמול (צילום: חיים צח / לע"מ)

לבקשתן, אימה של אגם ברגר, מירב ברגר, הגיעה היום לבית החולים בילינסון בפתח תקווה, והן שוחחו עימה.

איתי בלומנטל דיווח בתאגיד השידור כאן שאחת מהארבע הייתה עם אגם ברגר ממש עד לרגע לפני השחרור. לדבריהן, מצבה של ברגר בסדר.

בשבועות הראשונים לשבי הן הוחזקו בבית בעיר עזה ושם הן נדרשו לבשל לבני המשפחה ולעצמן. היחס אליהן, לפי הידיעה, היה משפיל. היו ימים שבהם הן לא אכלו.

החטופה המשוחררת דניאלה גלבוע מתאחדת עם משפחתה בבית החולים בילינסון, 25 בינואר 2025 (צילום: חיים צח / לע"מ)
החטופה המשוחררת דניאלה גלבוע מתאחדת עם משפחתה בבית החולים בילינסון, 25 בינואר 2025 (צילום: חיים צח / לע"מ)

הן התוודעו לכך שחברתן, התצפיתנית נועה מרציאנו, נרצחה בשבי. הם גם למדו ששלושה חטופים, אלון שמריז, יותם חיים וסאמר אל-טלאלקה, נורו למוות כשניסו ליצור קשר עם כוח של צה"ל. המחבלים שהחזיקו בהן אמרו להן שזה מה שיקרה למי שירצה לברוח.

הן הועברו ממקום למקום כשהן מחופשות לנשים פלסטיניות. וחלק מהסרטונים שבהם הן תועדו לא פורסמו.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.