משפחתה של ארבל יהוד שחזרה משבי חמאס מסרה הצהרה ראשונה לתקשורת בבית החולים שיבא שבתל השומר:
"מברכים "שהחיינו" על שובה של ארבל שלנו, חזרה במצב בריאותי סביר בהתחשב בגיהינום שעברה, היא שרדה כגיבורה.
"תודה, תודה לממשלת ארה"ב ולנשיא טראמפ העומד בראשה, ולשליח המיוחד ויטקוף שידע לדבר טראמפית במזרח התיכון, ולממשלת ישראל שהבינו באיחור ובמחיר כבד שאין ברירה אלא ליישם את ההסכם, לשחרר את בני הערובה ולסיים את המלחמה. זהו הניצחון האמיתי".
"המאבק לא תם. יחד עם ארבל המצויה בבריאות טובה ומגלה כוחות נפש אדירים, נמשיך להיאבק עד שיחזרו כולם, לא ננוח עד שנדע שהם שוב איתנו בחיים".
ביחד עם מסע השיקום של ארבל נתפנה עתה להתאבל על בננו דולב זכרונו לברכה. וגם לא נשלים עם המציאות עד שנביא למנוחת עולמים את אלו שנרצחו וגופותיהם בשבי החמאס. לא נשתוק ולא נוותר עד שכל ילד וכל אב, וכל אם יחזרו הביתה".
"תודה לגופי התקשורת הרבים בארץ ובעולם שהייתם לנו לפה וכלי חשוב במאבק להצלת יקירינו. יחד עם זאת המשפחה חרדה לפרטיותה ומבקשת לשמור על פרטיות זו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו