מקורבו של בן גביר חנמאל דורפמן צפוי להתייצב היום במח"ש
חנמאל דורפמן, מקורבו של איתמר בן גביר, ששימש כראש המטה של יושב ראש עוצמה יהודית כשזה כיהן כשר, וניצב משה פינצ'י, מפקד מחוז יהודה ושומרון במשטרה, נקראו להתייצב היום במחלקה לחקירות שוטרים. חבר הכנסת לשעבר צבי סוכות נקרא להגיע למח"ש מחר.
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר עונד את דרגת הניצב למשה פינצ'י במכללה הלאומית לשוטרים בבית שמש, 23 בספטמבר 2024 (צילום: אורן בן חקון/פלאש90)
השלושה זומנו במסגרת החקירה המתנהלת נגד ניצב משנה אבישי מועלם, מפקד היחידה המרכזית (ימ"ר) של מחוז יהודה ושומרון, שלפי החשד, נמנע מלפעול נגד מעשי טרור שביצעו יהודים כדי לרצות את בן גביר. נציב בתי הסוהר קובי יעקובי נחקר בפרשה זו בחשד שחשף בפני מועלם את העובדה שמתנהלת נגדו חקירה.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו