JavaScript is required for our website accessibility to work properly. כ"ץ: "אם חמאס לא ישחרר את החטופים עד שבת - ייפתחו עליהם שערי הגיהינום" | זמן ישראל

כ"ץ: "אם חמאס לא ישחרר את החטופים עד שבת - ייפתחו עליהם שערי הגיהינום"

שר הביטחון ישראל כ"ץ בבור הפיקוד של אגף המבצעים, 12 בפברואר 2025 (צילום: אלעד מלכה, משרד הביטחון)
אלעד מלכה, משרד הביטחון
שר הביטחון ישראל כ"ץ בבור הפיקוד של אגף המבצעים, 12 בפברואר 2025

שר הביטחון ישראל כ"ץ קיים התייעצות ביטחונית בבור הפיקוד של אגף המבצעים יחד עם ראש אמ"ץ, אלוף עודד בסיוק, וראש חטיבת המבצעים, תא"ל ישראל שומר.

כ"ץ מסר כי "אם החמאס לא ישחרר את החטופים הישראלים עד ליום השבת – ייפתחו עליהם שערי הגיהינום, בדיוק כמו שהבטיח נשיא ארה"ב. מלחמת עזה החדשה תהיה שונה בעוצמתה מזו של לפני הפסקת האש – ולא תסתיים בלי הכרעת החמאס ושחרור כל החטופים".

עוד מדבריו:

"באתי לכאן כדי לוודא שצה"ל נערך כראוי לחידוש המלחמה בעזה. כל הסכם הפסקת האש עם מרצחי החמאס נועד להביא לשחרורם המהיר של החטופים הישראלים המוחזקים בתנאים חמורים ביותר בעזה, ותמורת זה ישראל הסכימה לשלם מחירים כבדים.

"אם חמאס מפסיק את שחרור החטופים – אז אין הסכם ויש מלחמה. מלחמת עזה החדשה תהיה שונה בעוצמתה מזו של לפני הפסקת האש – ולא תסתיים ללא הכרעת החמאס ושחרור כל החטופים, ותאפשר גם את מימוש חזונו של נשיא ארה"ב טראמפ ביחס לעזה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.