אורלי גלבוע, אימה של התצפיתנית דניאלה גלבוע ששוחררה משבי חמאס, סיפרה בריאיון לחדשות 12 כי מחבלי חמאס הכריחו את דניאלה להצטלם לסרטון שבו ביימו את מותה. לדבריה, אחד המחבלים שפך עליה פודרה על מנת ליצור רושם שהיא נהרגה מאש צה"ל.
אורלי סיפרה כי "אחד השובים בא פשוט עם מצלמה ואמר לה: 'היום אנחנו מצלמים אותך מתה'. היא התחננה על החיים שלה וביקשה שלא יעשה את זה. הם ממש עשו שם צילומים. הוא אפילו שפך עליה פודרה כדי שזה ייראה שיש עליה טיח והיא נפגעה מאש כוחותינו".
עוד סיפרה כיצד דניאלה התנצלה על מה שהמחבלים אילצו אותה לעשות: "כשהיא ראתה אותי ואת בעלי בפעם הראשונה, היא התנצלה על מה שהיא גרמה לנו להרגיש בכל התקופה הזו".
אמה של דניאלה גלבוע לגלצ: "היו רגעים שהיא חשבה שהיא תישאר שם שנים, על הדברים הקשים היא עוד לא מספרת" • אביה של נעמה לוי: "היא נחשפה לריאיונות ולהצהרות בכיכר החטופים במוצ"ש – זה חיזק אותה"@galdjerassi pic.twitter.com/o3R9ipGwWp
— גלצ (@GLZRadio) February 12, 2025
גם בכלי תקשורת נוספים פורסמו פרטים על תקופת השבי של התצפיתניות. בין היתר, סיפרו כי המחבלים נקטו נגדן בטרור פסיכולוגי ואיימו עליהן כי יאסלמו ויחתנו אותן.
אימהות התצפיתניות ל-@kereneubach: "המחבלים אמרו להן 'אתן תתאסלמו ולא תצאו מכאן'". קטע מתוך ריאיון בלעדי שישודר מחר ב-#חדשותהערב pic.twitter.com/Fbx1eFwggB
— כאן חדשות (@kann_news) February 12, 2025

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו