מטה המשפחות להחזרת החטופים הודיע כי היום ה-500 למלחמה יהיה יום צום, שיימשך 500 דקות כאות סולידריות עם החטופים שנותרו בשבי תקופה כה ארוכה. בצאת הצום תתקיים עצרת חירום בכיכר החטופים בהשתתפות משפחות חטופים.
בהודעה נמסר:
צום יום ה-500 – תוציאו אותם מהגיהינום!
הימים האחרונים והעדויות המחרידות מחייבות פעולה מידית. אסור לתת להסכם הזה להתפוצץ, חייבים להמשיך ולנצל את המומנטום הזה כדי לעשות הסכם מהיר ואחראי על כולם!
"ביום שני הקרוב, ה-17.02, נגיע לציון הבלתי יאמן של 500 ימים בהם מוחזקים 73 חטופים בגיהינום החמאס בעזה.
"לציון היום ובהמשך לעדויות השבים הקשות, אנו מכריזים על יום צום – יום צום זה הוא כלום לעומת הסבל שהם חווים שם, אבל זהו יום של הזדהות והפגנת סולידריות שמחזקת את החטופים ומשמיעה את זעקתם של אלו שקולם אינו נשמע. אין יותר זמן – חייבים לפעול באופן מיידי להשיב את כולם.
"הצום ימשך 500 דקות, החל מהשעה 11:40 ועד השעה 20:00 או לחילופין מזריחה ועד שקיעה. בצאת הצום תתקיים עצרת חירום בכיכר החטופים בהשתתפות משפחות חטופים".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו