JavaScript is required for our website accessibility to work properly. משפחתו של עומר שם טוב: "עומריקו שלנו בבית למרות הקשיים הרפואיים, נמשיך להילחם יחד עם כל המשפחות" | זמן ישראל

משפחתו של עומר שם טוב: "עומריקו שלנו בבית למרות הקשיים הרפואיים, נמשיך להילחם יחד עם כל המשפחות"

חבריו של החטוף עומר שם-טוב צופים בשחרורו מידי חמאס ברצועת עזה, ב-22 בפברואר 2025 (צילום: AHMAD GHARABLI / AFP)
AHMAD GHARABLI / AFP
חבריו של החטוף עומר שם-טוב צופים בשחרורו מידי חמאס ברצועת עזה, ב-22 בפברואר 2025

משפחתו של שורד השבי עומר שם טוב:

"עומריקו שלנו בבית אחרי 505 ימים של סבל וסיוט. הילד שלנו, האח שלנו, שהפך לילד של מדינת ישראל מאז 7 באוקטובר, חזר הביתה למרות הקשיים הרפואיים. אנחנו עדיין לא יודעים הכול – את הסיפורים, את סיפורי האימה, נגלה רק עם הזמן. אבל עכשיו, אנחנו יכולים לחבק אותו שוב.

"תודה לבורא עולם, לעם ישראל על התפילות, החיזוק והאהבה. תודה לחיילים ולחיילות שהקריבו למען הרגע הזה, לכל מי שפעל במשא ומתן ובמאמצים הדיפלומטיים. תודה למשפחה ולחברים של עומר ושלנו, שלעולם לא ויתרו ולא איבדו תקווה.

"נמשיך להילחם יחד עם כל המשפחות ועם מטה משפחות החטופים – חבל ההצלה שלנו מהרגע הראשון – עד חזרתו של כל חטוף הביתה, לשיקום או לקבורה ראויה. לכן אנחנו אומרים "עוד קצת, עוד טיפה". אלו ימים של שכול ותקווה, חיינו שזורים יחד עד שכולם ישובו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.