JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אימו של עומר ונקרט: "כל התקופה עומר היה במנהרה" | זמן ישראל

אימו של עומר ונקרט: "כל התקופה עומר היה במנהרה"

ניבה ונקרט, שבנה עומר השתחרר היום מהשבי, סיפרה שהוא הוחזק לאורך כל התקופה במנהרה ולא היה חשוף לתקשורת. עוד אמרה ש"הוא היה עם עוד אנשים".

בריאיון לתמר אלמוג בתאגיד השידור כאן אמרה ונקרט על בנה ש"הוא ירד המון (במשקל). הוא נשמע אותו עומר פשוט באריזה קצת שונה ממה שאנחנו מכירים. יותר רזה, חיוור. המשפט שלו היה: 'הבסתי את השבי'".

עוד סיפרה ונקרט בריאיון ש"כל התקופה עומר היה במנהרה. הוא ראה פעם ראשונה אור יום וירד עליו קצת גשם לפני כמה ימים".

על הקשר עם המתרחש מחוץ למנהרה אמרה ונקרט: "הוא לא היה חשוף לתקשורת בכלל. הוא היה מנותק לחלוטין. הוא לא ידע שום דבר".

כשנשאלה מה החזיק את בנה בהיותו בשבי סיפרה שאמר: "בקצה הדרך היה אתכם – אימא, אבא, רז ומיה. זה מה שהחזיק אותו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.