עופרי ביבס, אחותו של ירדן ביבס, כתבה בחשבון הפייסבוק שלה כי פרסום פרטי הרצח של שירי, אריאל וכפיר ז"ל הוא "התעללות לשמה במשפחה". זאת, לאחר שראש הממשלה בנימין נתניהו שוב התעלם מבקשת המשפחה ותיאר את הרצח בנאום שנשא.
"לכולם מאוד נוח לדבר בתור משפחת ביבס, אז בתור מי שישבה גם בחדר עם הגרי באותו יום אכתוב את זה – ירדן והמשפחה אישרו מילה במילה את מה שדובר צה"ל מסר בהצהרה. לא יותר מזה.
"להשתמש באמירה של ירדן באותו יום ולהפוך אותה לאישור ממנו לפרסם פרטי דוח שאפילו לא סיימו לכתוב אותו ובטח שלא הוצג למשפחה שעכשיו מגלה עוד ועוד פרטים דרך התקשורת, דרך מערך ההסברה, משתמשי טוויטר וכן, גם דרך ראש הממשלה, ותהיה הסיבה שלא תהיה – זאת פשוט התעללות לשמה במשפחה שכבר 16 חודשים עוברת גיהינום והגרוע מכול עוד לפנינו.
"אז אם יכולתי לומר משהו אחד לכולם בשם משפחת ביבס – פשוט תשתקו. יש הרבה דרכים לעשות הסברה (שאגב לא קרתה פה מאז ה-7.10) בדרך רגישה, מכבדת ובתיאום עם המשפחה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו