הרמטכ"ל אייל זמיר נפגש היום עם ראשי רשויות במערב הנגב (עוטף עזה) ואמר להם שצה"ל מחויב לביטחון האזור, השבת האמון של הציבור, השמדת חמאס והחזרת החטופים – כך נמסר מדובר צה"ל.
מפקד פיקוד הדרום ירון פינקלמן (מימין), הרמטכ"ל אייל זמיר וראש עיריית שדרות אלון דוידי, היום (צילום: דובר צה"ל)
בפגישה עם ראש עיריית שדרות אלון דוידי, ראשת המועצה האזורית אשכול מיכל עוזיהו, ראש המועצה האזורית שער הנגב אורי אפשטיין, ראש המועצה האזורית שדות נגב תמיר עידאן וראש המועצה האזורית חוף אשקלון איתמר רביבו השתתפו מפקד פיקוד הדרום אלוף ירון פינקלמן, יניב עשור, שיחל בקרוב לשמש כמפקד פיקוד הדרום, ומפקד פיקוד העורף רפי מילוא.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו