JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו התפרץ על השופטים: הרסו לי ולמשפחה שלי את החיים | זמן ישראל

נתניהו התפרץ על השופטים: הרסו לי ולמשפחה שלי את החיים

ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, מגיע לאולם בית המשפט המחוזי בתל אביב לפני תחילת עדותו במשפטו. 12 במרץ 2025 (צילום: Yair Sagi/POOL)
Yair Sagi/POOL
ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, מגיע לאולם בית המשפט המחוזי בתל אביב לפני תחילת עדותו במשפטו. 12 במרץ 2025

במהלך עדותו הבוקר התפרץ ראש הממשלה בנימין נתניהו על שופטיו, לאחר שהשופט שחם אמר לעורך דינו עמית חדד: "אדוני דיבר על כיווץ" – והתכוון לעדות המתארכת.

ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, מגיע לאולם בית המשפט המחוזי בתל אביב לפני תחילת עדותו במשפטו. 12 במרץ 2025 (צילום: Yair Sagi/POOL)
ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, מגיע לאולם בית המשפט המחוזי בתל אביב לפני תחילת עדותו במשפטו. 12 במרץ 2025 (צילום: Yair Sagi/POOL)

נתניהו קרא: "I protest, עשר שנים גררו אותי על טענת שוחד, אנשים עמדו על הגשרים וצעקו: 'שוחד, הפרת אמונים'. המתת הזה, 315 מקרים מיוחדים מתפרקים אחד אחרי השני, ועל זה לקחו מדינה שלמה. לקחו אותי ואת משפחתי והעבירו אותנו בשערי גיהינום! אני אפרק את זה! זכותי לקבל עוד כמה דקות להראות את האבסורד! אני לא יכול לקבל מה שנאמר כאן!".

ראשת ההרכב, השופטת פרידמן-פלדמן, העירה לראש הממשלה – "אדוני, תוריד את הטון", והוא השיב: "גברתי, אני בדרך כלל אדם מאוד מאוד מאופק, אבל יש כאן דבר של לא יכול להיות. לקחו לנו את החיים והרסו אותם, אני מקיים את חובתי כראש הממשלה גם בזמן הזה! אני בא פעמיים בשבוע!

ֿ"אבל מגיעה לי הזכות לנפץ את הלבנות האבסורדיות ולהראות שהכול מבוסס על שקר מוחלט!".

במהלך דבריו נתניהו דפק על השולחן כמה פעמים. לא נשמעו דפיקות מלמטה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.