JavaScript is required for our website accessibility to work properly. גנץ: "נתניהו מאפשר לחמאס להשתקם במקום לפרק אותו ומסכן את החטופים" | זמן ישראל

גנץ: "נתניהו מאפשר לחמאס להשתקם במקום לפרק אותו ומסכן את החטופים"

יו״ר המחנה הממלכתי בני גנץ, 10 בנובמבר 2024
יו״ר המחנה הממלכתי בני גנץ, 10 בנובמבר 2024

יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ מתח ביקורת על התנהלותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, בעקבות הדיווחים על המתווה החדש לשחרור מספר קטן של חטופים חיים:

"במתווה החטופים הראשון השבנו 10 חטופים חיים ביום, במתווה הנוכחי 4 בשבוע, ועכשיו דנים על מתווה של השבת 5 חטופים חיים בחודש. המסקנה פשוטה – או שנתניהו עושה מתן ומתן, או שנתניהו מושך זמן.

"האינטרס של ישראל הוא להשיב את כל החטופים וכמה שיותר מהר. מה שקורה עכשיו הוא שנתניהו מאפשר לחמאס להשתקם במקום לפרק אותו, מסכן את החטופים במקום להחזיר אותם ושומר על הקואליציה שלו במקום על האינטרסים הלאומיים".

מהליכוד נמסר בתגובה:

"אם חלילה ראש הממשלה נתניהו היה מקשיב לבני גנץ היינו מקבלים רק 12 חטופים ומסיימים את המלחמה בתבוסה נוראה לפני הכניסה לרפיח ופילדלפי. לא היינו מחסלים את הנייה, דף, סנוואר.

"לא היינו מכים בחזבאללה ומחסלים את נסראללה ומשטר אסד לא היה נופל. לא סתם רוב מוחץ בציבור רוצה שהגה ההנהגה יהיה בידיו של ראש הממשלה נתניהו ולא בידיו של בני גנץ".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.