משפחות החטופים יפגיגנו הערב מול משרד רה"מ בזמן שנתניהו יקיים שם דיון ביטחוני
מטה משפחות החטופים הודיע כי יעתיק את העצרת השבועית המתקיימת בכל מוצאי שבת בירושלים אל מחוץ למשרד ראש הממשלה, אחרי שנודע כי נתניהו יקיים שם הערב התייעצות ביטחונית בשיתוף השרים רון דרמר, בצלאל סמוטריץ', ישראל כ"ץ ואריה דרעי.
"זו התייעצות שכנראה תחרוץ את גורל 59 החטופים שעדיין מוחזקים בגיהינום החמאס בעזה", נמסר מהמטה. "מטה משפחות החטופים יעתיק באופן חד-פעמי את העצרת שמתקיימת בכל שבוע בירושלים אל מחוץ למשרד רה"מ. נעמוד שם יחד ונזעק בכל הכוח למקבלי ההחלטות: הסכם אחד, פעימה אחת, ועכשיו!"
המטה מסר כי הלוכה תצא בשעה 19:30 מגן הסוס. בנוסף, הסעות יצאו מכיכר פריז לכיכר הג'וינט החל מ-19:30.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו