JavaScript is required for our website accessibility to work properly. סקר: 55 מנדטים למחנה נתניהו | זמן ישראל

סקר: 55 מנדטים למחנה נתניהו

43% מהציבור מתנגדים לפיטורי ראש שירות הביטחון הכללי, רונן בר, מתפקידו, בעוד 33% תומכים בצעד זה – כך נמצא בסקר שפורסם הערב בתאגיד השידור כאן. 24% מהמשיבים אמרו שאינם יודעים.

57% מהנשאלים אמרו שלדעתם הסיבה העיקרית לפיטורים היא בעיה של אמון אישי, בעוד 25% מהמרואיינים אמרו שהסיבה העיקרית היא תפקודו של בר ב-7 באוקטובר 2023. 18% מהנסקרים אמרו שאינם יודעים.

44% מהציבור הביעו התנגדות לפיטורי גלי בהרב-מיארה, בעוד ש-37% תמכו במהלך זה. 19% מהנשאלים אמרו שאינם יודעים.

לו הבחירות לכנסת היו נערכות כעת, מחנהו של ראש הממשלה בנימין נתניהו היה משיג 55 מנדטים. מספר זהה של מנדטים השיגו יתר המפלגות הציוניות שלא נכללות במחנה ראש הממשלה.

סקר זה בחן את האפשרות שבבחירות יתמודדו הליכוד, המחנה הממלכתי, יש עתיד, ישראל ביתנו, הדמוקרטים, ש"ס, יהדות התורה, עוצמה יהודית, הציונות הדתית, חד"ש-תע"ל, הרשימה הערבית המאוחדת (רע"ם) ובל"ד. הסקר לא בחן את האופציה שבבחירות תרוץ רשימה בראשות ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט.

בל"ד קיבלה בסקר 2.1% מקולות הבוחרים ולא עברה את אחוז החסימה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.