JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הפרקליטות: נגיש כתב אישום נגד ראש ארגון הפשע אבו לטיף | זמן ישראל

הפרקליטות: נגיש כתב אישום נגד ראש ארגון הפשע אבו לטיף

המשטרה עוצרת אדם החשוד בהתערבות בתהליך הנפקת המכרזים במסגרת ארגון הפשע אבו לטיף, 26 בפברואר 2025 (צילום: דוברות המשטרה)
דוברות המשטרה
המשטרה עוצרת אדם החשוד בהתערבות בתהליך הנפקת המכרזים במסגרת ארגון הפשע אבו לטיף, 26 בפברואר 2025

פרקליטות המדינה תגיש הבוקר הצהרת תובע, בה נאמר כי לאחר עיון בחומר החקירה יש מקום להגיש כתב אישום נגד ראש ארגון הפשיעה לטיף אבו לטיף, ונגד מנהלים, פעילים ומעורבים בארגון, ובהם מהדי איסמעיל, עמראן שקיר, חאלד שרקיה ואשרף חלבי, וכן לבקש את מעצרם עד לתום ההליכים המשפטיים.

החשודים פעלו לכאורה במסגרת ארגון פשיעה, סחטו באיומים גורמים שונים וכן קבלנים שזכו או התמודדו במכרזי תשתיות. כל זאת, בנוסף לביצוע עבירות מס והלבנת הון בהיקף נרחב.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.